08.06.2009

Târgul Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti


Evenimente TOB 2009

Bucureşti, Romexpo, Pavilionul 23-25, 11-13 iunie 2009
Joi, 11 iunie 2009, 12.00 - Deschiderea oficială TOB ediţia a V-a.
Sâmbătă, 13 iunie 2009, 12.00Conferinţa "Accesarea fondurilor UE pentru parohii şi mănăstiri" susţinută de Prof. Univ. Dr. Sergiu Stan.
Sâmbătă, 13 iunie 2009, 13.00Firma GREEK ART lansează primul portal românesc - "Sfântul Apostol Iuda Tadeu" specializat în donaţii şi servicii pentru biserici. Cu această ocazie, se organizeaza şi o tombolă:

Marele Premiu - set de sfinte vase lucrat de bijutieri, cupa şi linguriţa din argint masiv.

Premiul II : o pereche de butoni din argint placat cu aur.

Premiul III : un sfeşnic cu trei brate.
MISIUNEMisiunea Târgului International de Veştminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti (TOB) este de a reuni într-un singur spaţiu firmele şi organizaţiile care se ocupă cu producerea, comercializarea şi întreţinerea obiectelor de cult, cu proiectarea şi construcţia lacaşurilor de cult.TOB este o expoziţie cu vânzare de unde preoţii şi enoriaşii pot cumpara şi contracta cele ce sunt necesare pentru ei şi bisericile pe care le păstoresc.TOB se adreseaza tuturor persoanelor care iubesc arta bisericească şi doresc sa o înţeleagă.TOB este mediul în care preoţii şi persoanele care admiră arta creştină se întâlnesc cu pictorii de biserici şi de icoane, cu artizanii catapetesmelor, altarelor şi stranelor bisericeşti, cu fauritorii de clopote şi obiecte de cult, cu maeştrii vitraliilor, cu minunaţii editori de cărţi şi reviste, cu artizanii veştmintelor preoteşti şi, nu în ultimul rând, cu arhitecţii şi constructorii bisericilor româneşti.Misiunea TOB subscrie Misiunii Bisericii Ortodoxe Române..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu