14.03.2012

Susține și tu!!!

Dragi elevi, profesori, parinti, bunici,
Proiectul orelor de religie pentru clasa pregatitoare este in faza de consultare publica.
Va propunem sa trimiteti un email la adresa clasapregatitoare@medu.edu.ro in care sa va exprimati opinia in favoarea introducerii orei de religie la clasa pregatitoare. Puteti face acest lucru pana la 15 martie 2012.
Va propunem urmatorul continut de sustinere a introducerii orei de religie la clasa pregatitoare:
" Consideram ca predarea religiei la clasa pregatitoare este o necesitate, pentru urmatoarele motive:
1 - Dezvoltarea unui caracter bazat pe valori morale incepe la varste mici. Cum va arata Romania de maine depinde de modul in care ne crestem si ne educam copiii acum.
2 - O societate fara repere morale, adica fara Dumnezeu, poate sa se indrepte numai intr-o directie gresita.
3 - Predarea religiei intr-o societate tot mai violenta si tot mai debusolata nu inseamna indoctrinarea copiilor, ci inarmarea lor cu principiile care stau la baza unui comportament sanatos si responsabil."
Sunt trei argumente (nici nu e nevoie de mai mult), dar trebuie sa vina de la cat mai multe adrese. Deci, este necesar sa se copieze continutul in mesajul propriu (nu foward), ca sa apara trimis de la o singura adresa o data. Un e-mail se scrie în câteva minute, scoaterea orei de religie de la şcoala pregătitoare este pentru mulţi ani! Anunţaţi cât mai mulţi oameni să trimită mesaje pentru păstrarea religiei în clasa pregătitoare!
Doamne ajuta!
Cu respect, Editura Sf. Mina , Iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu